Descarregueu el programa

TALLER  INTRODUCCIÓ AL LLENGUATGE SENSORIAL I LA POÈTICA DEL JOC

EN COL·LABORACIÓ: inund’Art amb ICE (Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach de la Universitat de Girona)

Formador: Gabriel Hernández, Director Adjunt de la companyia Teatro de los Sentidos (https://teatrodelossentidos.com/)

PRESENTACIÓ

El Teatro de los Sentidos porta desenvolupant des de fa de més de 20 anys un procés d’aprenentatge, investigació i creació entorn del joc, la memòria del cos, el llenguatge sensorial i la poètica de l’experiència.

A través del taller investigarem el joc, l’escolta, el silenci i els sentits com a pilars del nostre treball per a elaborar un exercici que ens permet compartir intimitats, compartir sentit i, molt probablement, durant el joc al taller aconseguirem que l’entorn sigui una ànima més que ens explica coses.

Partint de l’espai i de la idea d’habitar-lo, i més enllà de representar una obra, proposem crear un recorregut experiencial per tal que el participant, convertit en viatger, el  pugui viure, sentir i crear una experiència transformadora i enriquidora evocant la imaginació i comprometent les emocions i els pensaments.

La nostra eina serà el joc, el cos i  la seva capacitat de sentir, de crear, d’imaginar, per a crear un espai sensorial que convidi a ser habitat.

CONTINGUTS

Introducció al llenguatge sensorial. El cos en l’espai. Memòria del cos. Objectes amb memòria. L’art d’explicar històries. Com habitar un espai. Què és la intimitat i com aconseguir crear diàlegs en la intimitat.

A QUI VA DIRIGIT: a mestres d’infantil i primària, professors de secundària, educadors, artistes i a professionals de l’àmbit de la salut i les humanitats.

*El professorat d’infantil, primària i secundària que assisteixi al taller tindrà una certificació de l’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach de la Universitat de Girona, reconeguda en el Pla de Formació del Departament d’Educació.

*Tots els alumnes tindran un certificat de formació concedit pel Teatro de los Sentidos i el Festival inund’Art

Dia: dissabte 24 d’octubre

Horari: De 10 a 14h i de  a 15:30 a 18:30h

Lloc: Centre Cívic Pont Major (Girona)

Preu curs per alumne: 30€

 

TREBALL FINAL DEL POSTGRAU LLENGUATGE SENSORIAL I POÈTICA DEL JOC

Durant el curs 2019-2020 s’ha desenvolupat el postgrau de Llenguatge sensorial i poètica del joc en col·laboració entre inund’Art, Universitat de Girona i Teatro de los Sentidos.

La idea inicial era que el postgrau es fes entre Barcelona i Girona, on ens va acollir el Centre Cívic Barri Vell, amb la idea que el treball final es presentés dins del Festival.

Però amb les mesures decretades pel COVID 19 el postgrau es va suspendre. Ara se’n reprèn l’activitat del 8 a l’11 d’octubre. Per qüestions logístiques i de temps, les classes es reprendran a la seu del Teatro de los Sentidos, al polvorí de Barcelona.

El treball final es presentarà dins del cap de setmana del 10 a l’11 d’octubre.

Compra entrades: ENTRADES

Quan tinguem més informació ho penjarem a les xarxes i a la web!!!