Descarrega el programa

EN COL·LABORACIÓ: Inund’Art amb la companyia El Teatro de los Sentidos

Formador: Gabriel Hernández, Director Adjunt de la companyia Teatro de los Sentidos (https://teatrodelossentidos.com/)

PRESENTACIÓ

El Teatro de los Sentidos porta desenvolupant des de fa de més de 20 anys un procés d’aprenentatge, investigació i creació entorn del joc, la memòria del cos, el llenguatge sensorial i la poètica de l’experiència.

A través del taller investigarem el joc, l’escolta, el silenci i els sentits com a pilars del nostre treball per a elaborar un exercici que ens permet compartir intimitats i compartir sentit, i, molt probablement, durant el joc al taller aconseguirem que l’entorn sigui una ànima més que ens explica coses.

Partint de l’espai i de la idea d’habitar-lo, i més enllà de representar una obra, proposem crear un recorregut experiencial per tal que el participant, convertit en viatger, el  pugui viure i sentir i crear una experiència transformadora i enriquidora evocant la imaginació i comprometent les emocions i els pensaments.

La nostra eina serà el joc, el cos i  la seva capacitat de sentir, de crear, d’imaginar, per a crear un espai sensorial que convidi a ser habitat.

CONTINGUTS

Introducció al llenguatge sensorial. El cos en l’espai. Memòria del cos. Objectes amb memòria. L’art d’explicar històries. Com habitar un espai. Què és la intimitat i com aconseguir crear diàlegs en la intimitat.

A QUI VA DIRIGIT: A mestres d’infantil i primària, professors de secundària, educadors, artistes i professionals de l’àmbit de la salut i les humanitats.

*Tots els alumnes obtindran un certificat de formació concedit pel Teatro de los Sentidos i el Festival inund’Art 

Dia: Dissabte 12 de juny
Horari: 11h a 14h i 15 a 18h
Lloc: Casa de Cultura de Girona
Preu curs per alumne: 30€
Inscripcions: https://www.eventbrite.es/e/entradas-taller-introduccio-al-llenguatge-sensorial-i-la-poetica-del-joc-153020379073
Aforament: 20 persones