Descarregueu el programa

INSTAL·LACIONS I INTERVENCIONS A L’ESPAI PÚBLIC

Horari: Divendres 1 de juny de 17 a 20h. Dissabte 2 i diumenge 3 de juny d’11h a 20h.

 

Laura Guarch   www.lauraguarch.com

Capses

Instal·lació participativa (per  majors de 18 anys)

Plaça de les Castanyes

Capses és una instal·lació escultural i sonora que qüestiona la convivència de la democràcia amb sistemes de poder i control. És una experiència immersiva per a dues persones en què la relació objecte-so composa una situació compartida, en un espai íntim i sense comunicació verbal. La mirada de cada participant fa d’espill i de reflex de les sensacions pròpies i de l’altre i ens fa qüestionar, a la fi, cap a on mirem.

DS León   www.dsleon.com

XARXA SOCIAL Societat Unipersonalista

Instal·lació

Voltes d’en Rosés

Aquest treball reflecteix una societat hiperconnectada digitalment però desconnectada del món real, una societat solitària que gira sobre ella mateixa perdent de vista el món més proper i real.

 

Alumnes de l’optativa de plàstica de 4rt d’ESO de l’Institut Jaume Vicens Vives coordinats per Imma de Batlle i Jordi Ribes

Empantallats 24h?

Instal·lació

Pont de les Peixateries Velles

En aquest projecte es parteix del fet que actualment estem envoltats de pantalles en el nostre dia a dia. Caminem pel carrer mirant el mòbil, parlant amb els que tenim més lluny i moltes vegades sense parlar amb els que tenim al costat. A les escoles o instituts els llibres de text ja no són en paper, són digitals, les enciclopèdies ja no serveixen, tot és al núvol. Per traslladar-nos d’un lloc a un altre no mirem plànols, busquem a través del google maps. A les feines, als bars, arreu trobem pantalles!! En el nostre dia a dia passem d’una pantalla a una altra sense parar.

 

Ricard Prat  

INTERVENCIÓ CANCEL·LADA 

Fragilitat democràtica

Instal·lació

Punt de Trobada La Rambla

La instal·lació artística és una metàfora de la fragilitat dels sistemes democràtics quan neixen dèbils i el govern en qüestió no hi creu massa. Una democràcia ben assentada es manté forta i és indestructible. En canvi, una democràcia feble és dèbil i creixerà guerxa amb el perill de trencar-se.

 

Alumnes de l’Escola El Far de l’Empordà 

Un peix pinzell

Senyalística d’inund’Art

Senyalització de les diferents exposicions i actuacions d’inund’Art.