Descarrega el programa

Deriva Mussol
Caminar el Perímetre #Girona
Walking Art (caminar com a pràctica artística)

 

Hi ha un lloc on la ciutat s’acaba. S’acaben els carrers i comença la natura, o potser els polígons, o una altra ciutat. Fins on arriba la nostra ciutat, el nostre barri? A la frontera, què hi ha? Horts? Naus industrials? Autopistes? Carrers? Petits caus d’animals o cabanes que potser ha fet algú…

Caminar el Perímetre és una proposta participativa que convida a descobrir les fronteres, els límits de la ciutat amb els ulls oberts a qualsevol cosa que passi, com si visitessim un lloc on mai hem estat.

Farem tota la volta al municipi de Girona i estem segurs que hi haurà sorpreses: còmplices a cada barri, llocs amagats que només coneixen les veïnes, o personatges que ens sortiran al pas amb les seves històries increïbles. Algunes coses extraordinàries que tenim al voltant només apareixen si les mirem amb curiositat, com si de cop tot fos nou.

Us convidem a caminar amb nosaltres. Calculem que trigarem dos dies en fer tota la volta a la ciutat, i no cal que ens acompanyeu tot el trajecte, pot ser un matí, una tarda, el moment que passem pel vostre barri, o per un lloc que us agradaria descobrir o tornar a mirar amb nous ulls. Tothom és benvingut a aquest petit viatge ben a prop de casa. El recorregut és apte per totes les edats i només cal un bon calçat i ganes de fer un volt.

Deriva Mussol som Jordi Lafon, Eva Marichalar-Freixa, Montsita Rierola, Sebastià Masramón i Albert Bordonada en col·laboració amb Clara Garí i  amb totes les persones de Girona que vulguin participar en la nostra proposta.

Aquesta proposta forma part de la beca Kreas de l’Ajuntament de Girona. Amb la  col·laboració de la Xarxa de Centres Cívics de la Ciutat de Girona.

Durada: dos dies
Dies: Dissabte 29 i diumenge 30 de maig

Punt de sortida i arribada: Local Social de Campdorà
Horari: 8h aproximadament per dia
Gratuït
Nombre de participants: 15

Inscripcions: https://www.eventbrite.es/e/registro-deriva-mussol-caminar-el-perimetre-girona-152899256793

Data límit inscripció: Dimecres 26 de maig

*Un cop confirmada la inscripció s’enviarà un email amb hora i lloc de sortida i el material que es requereix per fer la caminada.

Web: https://derivamussol.net/

 

Francesc Serra Vila 

SORTIM A PASSEJAR? 

Recorregut sensitiu

(Residència d’artista al Bòlit i projecte artístic comunitari Inund’Art)

 

L’artista interdisciplinari presenta al festival inund’Art un recorregut de format íntim especialment dissenyat per a persones que estan confinades. A través d’una vídeo-trucada, en Francesc apropa el carrer a cadascun dels participants; ell només és el vehicle amb el qual la persona podrà visitar racons de Girona, anar a l’encontre de persones, recordar, o simplement, deixar-se sorprendre.

Durant el mes de maig en Francesc estarà fent residència artística a Girona tot desenvolupant el projecte amb residents del Centre Geriàtric Maria Gay. Durant el festival (del 28 de maig al 13 de Juny), l’artista obrirà la proposta per tal que altres persones que estan confinades o tenen problemes de mobilitat per convalescència  hi puguin prendre part. Si tu ets una d’aquestes persones i hi vols participar, o coneixes algú a qui li podria interessar, no dubtis a contactar l’artista:

sortimapassejar@outlook.com

613 008 925

Durada: 45min – 1h

Dies: del 28 maig al 13 de juny

Horari: A concretar amb l’artista per telèfon o email

Gratuït 

Web: http://www.fserravila.com/inundart.html

Vídeo promocional: http://www.fserravila.com/sortim-a-passejar.html

 

La Nave Va

Un buit d’emocions

Acció artística interactiva

 

Una història sobre els canvis, les pèrdues i els dols pels buits que es creen en la vida quotidiana. Buits plens d’emocions que transiten per moments diferents.

Els personatges d’una família ens expliquen què els passa i ens obren l’oportunitat d’entrar al seu món per a formar-ne part. Aquesta trobada efímera entre els dos mons es cosificarà de forma artística en una instal·lació.

 

 

 

Lloc: Carbonera i Cisterna del Museu d’Història de Girona

Durada: 15 min – 20 min

Dia: 13 de juny

Horari: 11:30h / 12h / 12:30h / 13h / 13:30h  / 17h / 17:30h / 18h / 18:30h / 19h

Entrada: 4€

Comprar entrades: https://www.eventbrite.es/e/entradas-un-buit-democions-la-nave-va-153013021065

Aforament per passe: 8 persones

A partir de 14 anys.

Web: www.lanaveva.org

 

Teatro Cafuné
Dibújame una casa

Recorregut poètic sensorial

 

Dibújame una casa és un conte poètic, itinerant i íntim, només per a dues persones, en què es comparteix “el secret més ben guardat”: el secret d’una casa i la seva transformació. A través d’un recorregut sensorial per la ciutat, s’obre una invitació a explorar la pregunta: “I tu, quina casa ets?”.

Lloc: Recorregut itinerant. Punt de trobada secret.

Durada: 1h

Dia: Dissabte 12 i diumenge 13 de juny

Horari: 11:30h / 13h / 16:30h / 18h / 19:30h

Aforament: 2 persones

Preu entrada per a les dues persones: 30€ (+número de telefòn dels participants)

Comprar entrada: https://www.eventbrite.es/e/entradas-dibujame-una-casa-teatro-cafune-152901834503

Web: https://teatrocafune.wixsite.com/teatrocafune

Vídeo promocional: https://vimeo.com/322249566

 

Cátia Lopes

Canto de las Estrellas

Recorregut sensitiu

 

“Aquí estem a prop de les estrelles… Aquí podem escoltar el seu cant…”.

Així comença a parlar l’habitant d’aquest lloc màgic, que ens convida a cavar profund, a passar per la foscor i veure, en la brillantor de les estrelles, a un mateix.

El joc de l’atzar proporcionarà trobades entre habitants i viatgers a través de cartes que guanyaran significat amb el poder transformador de la sincronicitat. S’escoltaran les estrelles, les intuïcions en l’univers dels desitjos més íntims que té cadascú. L’obra és el canal perquè el viatger tingui l’oportunitat d’indagar i crear. Ets també creador de significats?

Estrena i coproducció d’Inund’Art amb el Teatro de los sentidos (Màster de Sincronicitat i recerca de sentit – Universitat de Girona)

Lloc: Refugi Antiaeri del Jardí de la Infància- Museu d’Història de Girona

Durada: 25 minuts

Dies i horari: 12 i 13 de juny: 12:30h / 13h / 18h / 18:30h / 19h

Diumenge 13 de juny: 12h / 12:30h / 13h / 13:30h

Aforament: 6 persones per passe

Apte per a públic familiar

Preu entrada: 3€

Compra les entrades: https://www.eventbrite.es/e/entradas-canto-de-las-estrellas-catia-lopes-153015749225

Instagram: @teatroaflordapele

Vídeo promocional: https://vimeo.com/541875867